Paremman palvelun tilitoimisto

Tilitoimisto Akipo Oy on Turussa vuodesta 1988 lähtien toiminut tilitoimisto. Toiminta on perustamisesta lähtien ollut yrittäjä Tarja Laurilan johdossa. Vuoden 2014 alkupuolella loppuunviedyn omistajanvaihdoksen jälkeen Akipo on osa auktorisoidun Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy:n yrityskokonaisuutta. Yrityskauppa oli jatkumoa pitkään jatkuneelle yhteistyölle.

Vuosien saatossa asiakaskuntamme pohja on kasvanut laajaksi ja monipuoliseksi ulottuen pienyrittäjistä suurehkoihin yrityskokonaisuuksiin asti. Yhteistyöverkostostamme löydät monen alan asiantuntijoita; tilintarkastajia, lakiasiaintoimistoja, ulkomaisia yhteistyötahoja, perintätoimistoja sekä vero- ja vakuutusasiantuntijoita.

Toimintamme kantavia arvoja ovat:

  • Asiakaslähtöisyys
  • Asiantunteva ja kokenut henkilökunta
  • Luotettavuus ja vastuullisuus
  • Joustavuus
  • Myönteinen ja kannustava ilmapiiri

Laaja palveluvalikoimamme kattaa talous- ja palkkahallinnon kaikki osa-alueet, joten löydät juuri Sinun yrityksellesi sopivan mallin ja saat käyttöösi alan nykyaikaisimmat työvälineet ja -menetelmät. Jokaisella asiakkaallamme on nimetty vastuullinen asianhoitaja, mikä takaa asiakkuuden johdonmukaisen ja luotettavan hoitamisen asiakkaan liiketoiminnan sisäistämisen ja jatkuvuuden kautta.

Tarjoamme helposti käyttöönotettavan mahdollisuuden taloushallinnon eri osakokonaisuuksien sähköistämiseen Heeros-tuoteperheen avulla. Kokonaisvaltaisemmista toiminnanohjausjärjestelmistä hallitsemme Visma Nova- sekä MaviSystemsin NAV -ohjelmistot. Seuraamme tiiviisti alan ohjelmistokehitystä ja varaudumme muutoksiin tarvittaessa.

Ota yhteyttä ja keskustellaan yrityksesi tarpeista tarkemmin!